Over ons

Nederlands leren in Antwerpen, sinds 1992

Cosmocollege is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in talenopleidingen die aan de wensen van elke deelnemer kunnen worden aangepast. Wij bieden cursussen aan voor kinderen, volwassenen en voor zakenmensen.

Nederlands is onze specialiteit. Studenten uit verschillende landen en met verschillende doelstellingen, kwamen de afgelopen 24 jaar Nederlands leren op cosmocollege. Wij zijn erkend als examencentrum voor het Certificaat Nederlands als vreemde taal (CNaVT), het officiële taalexamen voor Nederlands.

Sedert meer dan tien jaar zijn wij een erkend partner van de Waalse Forem en het Waals Gewest in het kader van het “Plan Marshall Langues”. In een inspectieverslag door het Vlaams Gewest wordt cosmocollege omschreven als “een kleine school van uitstekende kwaliteit”.

Op deze website kan u een goed overzicht vinden van onze verschillende programma´s. Deze zijn volgens het Europese Referentiekader voor talen ontwikkeld. Wij bieden intensieve groepsprogramma´s aan, ook tijdens de zomermaanden. Deze cursussen lopen over één of meerdere weken. Ook trimestriële cursussen van 12 , 15 of 18 weken zijn mogelijk.

Voor de studenten die snel en efficiënt vooruitgang willen boeken en voor professionals, bieden wij een individuele taaltrainingen, gebaseerd op een volledig op maat gemaakt programma dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de student.

Onze Mini Groepen met maximaal 6 deelnemers richten zich voornamelijk tot deelnemers uit het bedrijfsleven en zijn erkend door het Waals Gewest.

Het volledige team zet zich voortdurende in om de hoge kwaliteit en de persoonlijke benadering te garanderen waar we om bekend staan.

 

mask
author

De sfeer op cosmocollege is uitstekend en ik ging met plezier elke dag naar de les. Ik voelde me hier echt goed. Ik wilde meer Nederlands leren voor mijn werk, en er was veel aandacht voor mijn specifieke behoeften. Ik zal zeker terug komen.

Elena Zanfir (30) - Combi 12 van 20/06 tot 24/06/2016

Ons team

Nensi
a
  • Nensi de Heer
  • Directeur en Studiecoach

Hier moet uitgebreid over nagedacht worden...

a
  • Marîa Mercier
  • Administratief Directeur

Vestibulum porta, tortor elementum luctus dictum, est odio egestas justo, dapibus aliquet sem nisl vel augue. Fusce eu.

a
  • Gaëlle Van der Veeken
  • Docent

Vestibulum porta, tortor elementum luctus dictum, est odio egestas justo, dapibus aliquet sem nisl vel augue. Fusce eu.